Σύντομα... αλλά αξιοσημείωτα! (I) PDF Εκτύπωση E-mail
Του κόσμου τα νέα - Αξιοσημείωτα
Τετάρτη, 10 Ιανουάριος 2007 09:46
* Ένας 10χρονος που απαγχονίστηκε την περασμένη Κυριακή στο Τέξας προσπάθησε να μιμηθεί την εκτέλεση του Σαντάμ Χουσέιν, την οποία είχε δει στην τηλεόραση προηγουμένως, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας. Πρόκειται για τον δεύτερο απαγχονισμό παιδιού στον κόσμο την τελευταία εβδομάδα.

* Οι εννέα Βρετανοί στρατιώτες, που ένα βίντεο που γυρίστηκε τον Απρίλιο του 2004 και τον Φεβρουάριο του 2006 μεταδόθηκε από το BBC τους δείχνει να ξυλοκοπούν αθώους Ιρακινούς πολίτες, δεν θα διωχθούν γιατί δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία εναντίον τους, όπως ανακοινώθηκε από το βρετανικό υπουργείο Άμυνας.

* Ένας πατέρας δυο ανηλίκων έπαιρνε χρήματα από έναν 47χρονο που ασελγούσε σε βάρος των παιδιών του κι ο πατέρας ενός άλλου ανηλίκου απαιτούσε από τον δράστη και εισέπραττε χρήματα για να συγκαλύψει τις πράξεις του.

* Η Νάνσι Πελόζι, βουλευτής από την Καλιφόρνια, είναι η πρώτη γυναίκα που εξελέγη πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ.

* To 2007 θα είναι πιθανότατα η θερμότερη χρονιά της Ιστορίας εξ αιτίας των υψηλών επιπέδων αερίων του θερμοκηπίου και του φαινομένου του Ελ Νίνιο.

Ημερομηνία καταχώρησης: 10.1.2007