"'Οπως στρώσουμε, έτσι θα κοιμηθούμε"... PDF Εκτύπωση E-mail
Υγεία - Θεραπευτική - Μικρά Μυστικά
Πέμπτη, 05 Απρίλιος 2007 03:55
Το βράδυ πριν πάμε στο κρεβάτι μας για ύπνο πρέπει να φροντίζουμε να μεσολαβεί ένα κάποιο χρονικό διάστημα μεταξύ της τελευταίας δραστηριότητάς μας και του ύπνου μας. Η σωματική, η συναισθηματική και η διανοητική μας κατάσταση προ του ύπνου είναι πολύ σημαντική, μιας και μια οποιασδήποτε μορφής δυσαρμονία μπορεί να μας επηρεάσει, ώστε να μην επωφεληθούμε από τον ύπνο μας, αλλά, αντίθετα, να ξυπνήσουμε επιβαρυμένοι περισσότερο από την δυσαρμονία που συντηρήσαμε.

Γι' αυτό τον λόγο, ό,τι κι αν κάναμε, ό,τι κι αν λέγαμε , ό,τι κι αν σκεφτόμασταν, ιδιαίτερα εάν ήταν διαποτισμένα αρνητικά, πρέπει να τα επεξεργαζόμαστε και να τα φιλτράρουμε, έτσι ώστε πριν κοιμηθούμε να είμαστε σε όσο το δυνατόν πιο "θετική" κατάσταση.

Αξίζει να θυμόμαστε, πως όπως (λίγο - πολύ) ξαπλώνουμε για να κοιμηθούμε, έτσι και σηκωνόμαστε. Δεν θα μπορούσε, άλλωστε, να συμβαίνει κάτι διαφορετικό, μιας κι αυτός ο... "νόμος", μάς ακολουθεί σε όλη την διαδρομή της Ζωής, στον Κύκλο της γέννησης και του θανάτου και της εκ νέου γέννησης (τουλάχιστον για όσους πιστεύουν πως ο θάνατος δεν είναι το τέλος)...

Ημερομηνία καταχώρησης: 5.4.2007