Το ανθρώπινο χέρι: κεραία μέσω της οποίας συλλαμβάνονται και εκπέμπονται οι ενέργειες της Φύσης PDF Εκτύπωση E-mail
Υγεία - Θεραπευτική - Μικρά Μυστικά
Σάββατο, 15 Δεκέμβριος 2007 04:00
Τα δυο μας χέρια αντιπροσωπεύουν δύο αγωγούς ενεργειών που αναπτύσσονται μέσα στο σώμα μας. Μέσα στο ανθρώπινο σώμα υπάρχει ένα κοινό ρεύμα που απαρτίζεται από την σύνδεση του αρνητικού ρεύματος μέσα στο δεξί μέρος του σώματος και του θετικού ρεύματος μέσα στο αριστερό μέρος του σώματος. Τα χέρια μας είναι τα δυο ρεύματα μιας μπαταρίας, κι από εμάς εξαρτάται το πώς θα τα βάλουμε για να ρυθμίσουμε το ρεύμα μας. Αν τα κρατάμε ασθενικά, δηλαδή κατά πολύ χαλαρό τρόπο, θα είμαστε πάντοτε αδύναμοι. Εάν θέλουμε να συνδεθούμε με τις έλλογες δυνάμεις της Φύσης, τότε πρέπει να τα σφίξουμε καλά.
Η παλάμη του αριστερού χεριού είναι ένα αρνητικό μέρος στον άνθρωπο, μέσω του οποίου μεταδίδονται ήπιες και μαγνητικές δονήσεις. Το άνω μέρος του αριστερού χεριού όμως, είναι θετικό, δηλαδή ηλεκτρικό.

'Οταν κλείνουμε τα χέρια μας και ταυτόχρονα διπλώνουμε τις κνήμες μας, τότε μοιάζουμε με απομονωμένη μπαταρία. 'Οταν μπλοκαριζόμαστε, δηλαδή κλείνουμε τα χέρια μας, τούτο δείχνει ότι "κάτι" έχει "βουλώσει" μέσα μας, δηλαδή υπάρχει μια κάποια διαταραχή μέσα στην ψυχή μας.

Στο ανώτερο μέρος του χεριού μας βρίσκεται θετικός ηλεκτρισμός, γι' αυτό και είναι τριχωτό, ενώ το κατώτερο μέρος του χεριού, η παλάμη, είναι παθητικό και πάνω του συσσωρεύεται αρνητικός ηλεκτρισμός.

Το πιο φυσικό σφίξιμο των χεριών είναι να αγγίζεις ελαφριά το δεξί χέρι με δεξί χέρι. Τότε τα ρεύματα πραγματοποιούνται με ορθό τρόπο και δεν υπάρχουν ιδιαίτερες διαταραχές.

Ημερομηνία καταχώρησης: 15.12.2007