Κρέμα με μέλι, βατόμουρα και σταφίδες |
![]() |
![]() |
![]() |
Τρόπος Ζωής - Γεύσεις |
Τετάρτη, 06 Σεπτέμβριος 2006 10:39 |
Ημερομηνία καταχώρησης: 6.9.2006 Υλικά: 2 κουτάλια της σούπας αποξηραμένες σταφίδες 2 κουταλάκια του γλυκού κουαντρό 2 κουτάλια της σούπας μέλι καλής ποιότητας 400 γρμ. φρέσκα βατόμουρα 300 γρμ. γιαούρτι 4 κλωναράκια φρέσκιας μέντας Παρασκευή: Μουσκεύετε τις σταφίδες μέσα στο κουαντρό για περίπου μισή ώρα. Προσθέτετε το μέλι και ανακατεύετε καλά. Κατόπιν προσθέτετε τα βατόμουρα και ανακατεύετε, αλλά απαλά για να μην χαλάσει το σχήμα των φρούτων. Μεταφέρετε το μείγμα αυτό σ' ένα μπόλ και το αναμειγνύετε με το γιαούρτι. Βάζετε το μπόλ στο ψυγείο μέχρι την ώρα του σερβιρίσματος. 'Οταν είστε έτοιμοι για το σερβίρισμα, αδειάζετε το μείγμα σε παγωμένα ποτήρια και γαρνίρετε μ' ένα μικρό βλασταράκι φρέσκιας μέντας. Σερβίρετε αμέσως. Πηγή: Saunders και Simon Brown, "Φένγκ σούι μαγειρική", Εκδόσεις "Κυβέλη" |