Ελαφριά ντοματόσουπα με πορτοκάλι |
![]() |
![]() |
![]() |
Τρόπος Ζωής - Γεύσεις |
Τετάρτη, 03 Ιανουάριος 2007 10:51 |
Υλικά: 1 κιλό ντομάτες χωρίς τα σπόρια και την φλύδα τους 1 πατάτα σε κύβους 1 κρεμμύδι σε φέτες 2 καρότα 3 1/2 φλιτζάνια νερό 1 φύλλο δάφνης Αλάτι και πιπέρι Χυμός από ένα πορτοκάλι Μαϊντανός και ξύσμα πορτοκαλιού Παρασκευή: Σε κατσαρόλα βάλτε τις πατάτες, τις ντομάτες, το κρεμμύδι, το νερό, την δάφνη, το αλάτι και το πιπέρι και αφήστε τα να σιγοβράσουν για 1/2 ώρα. Αφαιρέστε την δάφνη και περάστε όλο το μείγμα στο μπλέντερ ώστε να πολτοποιηθεί. Ξαναβάλτε το στην κατσαρόλα και προσθέστε τον χυμό από το πορτοκάλι. Αφήστε το στην φωτιά για 1 - 2 λεπτά και σερβίρετε γαρνίροντας ψιλοκομμένο μαϊντανό και ξύσμα πορτοκαλιού. Ημερομηνία καταχώρησης: 3.1.2007 |