Σαλάτα με ζυμαρικά PDF Εκτύπωση E-mail
Τρόπος Ζωής - Γεύσεις
Πέμπτη, 25 Ιανουάριος 2007 10:54
Υλικά:

500 γρ. φιογκάκια ή 500 γρ. μικρά στριφτά μακαρονάκια
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 μικρή κονσέρβα καλαμπόκι
1/2 μάτσο άνηθο ψιλοκομμένο
4 - 5 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1/4 του φλιτζανιού ξύδι λευκό ή χυμός λεμονιού
αλάτι και πιπέρι

Παρασκευή:

Βράστε τα φιογκάκια σε αλατισμένο νερό και στραγγίξτε τα. Τοποθετήστε τα σε σαλατιέρα και ανακατέψτε τα με τα ψιλοκομμένα λαχανικά. Χτυπήστε το ελαιόλαδο, το ξύδι ή το χυμό, το αλάτι και το πιπέρι σε μικρό μίξερ και προσθέστε τα. Ανακατέψτε και βάλτε την σαλάτα στο ψυγείο. Καταναλώστε την μετά από μια-δυο ώρες ώστε όλα τα υλικά να ενώσουν τις γεύσεις τους.

Ημερομηνία καταχώρησης: 25.1.2007