Σαλάτα με ζυμαρικά |
![]() |
![]() |
![]() |
Τρόπος Ζωής - Γεύσεις |
Πέμπτη, 25 Ιανουάριος 2007 10:54 |
Υλικά: 500 γρ. φιογκάκια ή 500 γρ. μικρά στριφτά μακαρονάκια 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη 1 μικρή κονσέρβα καλαμπόκι 1/2 μάτσο άνηθο ψιλοκομμένο 4 - 5 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1/4 του φλιτζανιού ξύδι λευκό ή χυμός λεμονιού αλάτι και πιπέρι Παρασκευή: Βράστε τα φιογκάκια σε αλατισμένο νερό και στραγγίξτε τα. Τοποθετήστε τα σε σαλατιέρα και ανακατέψτε τα με τα ψιλοκομμένα λαχανικά. Χτυπήστε το ελαιόλαδο, το ξύδι ή το χυμό, το αλάτι και το πιπέρι σε μικρό μίξερ και προσθέστε τα. Ανακατέψτε και βάλτε την σαλάτα στο ψυγείο. Καταναλώστε την μετά από μια-δυο ώρες ώστε όλα τα υλικά να ενώσουν τις γεύσεις τους. Ημερομηνία καταχώρησης: 25.1.2007 |