Τυρόπιτα φύλλου |
![]() |
![]() |
![]() |
Τρόπος Ζωής - Γεύσεις |
Πέμπτη, 15 Φεβρουάριος 2007 10:56 |
Υλικά: 1/2 κιλό φέτα θρυμματισμένη 1 πακέτο φύλλο 3 αυγά πιπέρι 1 κουτάλι σούπας κορνφλάουερ 1 φλυτζάνι του καφέ γάλα 1 πακέτο μαργαρίνη Παρασκευή: Λιώνουμε την μαργαρίνη και αλείφουμε ένα-ένα τα φύλλα τοποθετώντας τα το ένα πάνω από το άλλο. Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά -θρυματισμένη φέτα, αυγά, πιπέρι, κορνφλάουερ και γάλα. Βάζουμε το μίγμα πάνω από τα φύλλα και ρολάρουμε σε μπαστούνι ξεκινώντας από την πιο μακριά μεριά. Το τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο και το βάζουμε στην κατάψυξη για 1.5 - 2 ώρες. Το βγάζουμε και το κόβουμε σε φέτες -δίνει περίπου 20 - 22. Μπορούμε να βάλουμε τις φέτες ξανά στην κατάψυξη για να χρησιμοποιηθούν αργότερα, αλλιώς τις ψήνουμε σε προ-θερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Τζίνα Ντάκγουορθ Ημερομηνία καταχώρησης: 15.2.2007 |