Ντιπ ρεβιθιού |
![]() |
![]() |
![]() |
Τρόπος Ζωής - Γεύσεις |
Πέμπτη, 08 Μάρτιος 2007 10:58 |
Υλικά: 2 φλιτζάνια ρεβίθια βρασμένα σε αλατισμένο νερό 6 κ. σ. ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο χυμός από μισό λεμόνι 2 κ. σ. κύμινο 2 κ. σ. πάπρικα γλυκιά Παρασκευή: Χτυπήστε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και δοκιμάστε. Προσθέστε εάν χρειάζεται αλάτι ή χυμό λεμονιού. Σερβίρετε σε μπολ με αραβικά πιττάκια φρυγανισμένα και στικ λαχανικών. Ημερομηνία καταχώρησης: 8.3.2007 |