Η νέα επιστήμη και το ακασικό πεδίο PDF Εκτύπωση E-mail
Πολιτιστικά - Βιβλίο
Τρίτη, 25 Ιανουάριος 2011 13:57
Ervin Lazlo
Εκδόσεις "Αρχέτυπο", 2008Το "Ακασικό Αρχείο" (που ονομάζεται επίσης και "Ακασικό Χρονικό") είναι το διαρκές αρχείο όλων όσων συμβαίνουν και έχουν συμβεί ποτέ σε όλο το σύμπαν.

Σοφοί και μυστικιστές από τα πανάρχαια χρόνια υποστηρίζουν ότι υπάρχει ένα κοσμικό πεδίο που συνδέει τα πάντα, ένα είδος διαχρονικού και αιώνιου αρχείου στο οποίο είνα καταγραμμένα όλα όσα έχουν συμβεί στο σύμπαν, όπου διασώζονται όλες οι πληροφορίες.

Πρόσφατες ανακαλύψεις στην προωθημένη φυσική δείχνουν ότι το Ακασικό Πεδίο είναι πραγματικότητα και αντιστοιχεί στο πεδίο Zero-Point των επιστημόνων.

Το πεδίο αυτό αποτελείται από μία θάλασσα κοσμικής ενέργειας από την οποία γεννώνται τα πάντα: άτομα και γαλαξίες, αστέρια και πλανήτες, ζωντανοί οργανισμοί, ακόμη και η συνείδηση. Το πεδίο αυτό είναι η διαρκής μνήμη του σύμπαντος.

Στο βιβλίο αυτό, διεθνές best-seller, ο 'Ερβιν Λάζλο, ένας από τους κορυφαίους επιστήμονες και στοχαστές του καιρού μας, καθηγητής σε πολλά πανεπιστήμια, αποκαλύπτει με τρόπο απλό και κατανοητό, τα ουσιαστικά στοιχεία αυτού του Συμπαντικού Πληροφορικού Αρχείου και επιβεβαιώνει ότι όλα συνδέονται και οδηγούν σε μία Μοναδικότητα.

Το σύμπαν είναι ένας κόσμος γεμάτος μνήμη, ένας κόσμος σταθερών και διαρκών διασυνδέσεων. Θα πρέπει να κατανοήσουμε αυτόν τον εκπληκτικό κόσμο, όχι μόνο με την διάνοιά μας, αλλά και με την καρδιά μας.

Η συνεκτικότητα των παραμέτρων της φύσης υπάρχει επίσης και στις συνδέσεις μη τοπικού είδους στον κόσμο της συνειδητότητας.

Καλά βιώματα!

Σ. Τσαχάλης

Ημερομηνία καταχώρησης: 7.4.2008